Z BIOKROG-om nad išias, bolečinam v križu, glavobolom in motnjami v delovanju ščitnice

Biokrog mi je pomagal odpraviti številne težave. Po padcu na trdo podlago sem občutila veliko bolečino, kar se je razvilo v išias. Zdravila sem se na veliko načinov, vendar mi nobeden od njih ni olajšal bolečine v nogi. Po prvi uporabi Biokroga sem na oboleli nogi začutila toploto in mravljince. Po tretji uporabi, je bolečina (išias) popolnoma izvenela.

Naslednja izkušnja je bila, ko sem začutila pekoč občutek v grlu. Vem, da bi se stanje poslabšalo in razvilo v gnojno angino. Po dveh dneh uporabe Biokroga se mi je stanje izboljšalo in pekoč občutek je izginil. Popolnoma sem ozdravela. Biokrog mi je odpravil tudi glavobol in bolečine v križu, za kar sem neizmerno hvaležna.

Dolga leta pa sem trpela tudi zaradi motenj v delovanju ščitnice in se zdravila z zdravili.. Po dveh mesecih redne uporabe Biokroga (med tem časom nisem jemala zdravil) sem šla ponovno na pregled k zdravniku in opravila krvne teste. Rezultati so me presenetili, saj se je stanje popolnoma normaliziralo. Pred terapijo z Biokrogom sem bila večkrat utrujena in nerazpoložena, sedaj pa se počutim odlično.

Uporabljam ga redno, saj je Biokrog postal tudi razlog, da sem med terapijo vedno v najboljši družbi - sama s seboj.

Majda Mozetič