Popolnoma odpravila ponavljajoče angine, anksioznost in tesnobe

Med meditacijo mi pomaga hitreje sprostiti telo in doseči stanje brez misli. Lažje začutim prisotnost svojega zavedanja. Na začetku sem na Biokrogu ležala medtem ko sem gledala televizijo, pa se pri meni to ni izkazalo za dobro, saj se mi je dvakrat zgodilo, da je začela slika na ekranu vibrirati in je nato zamrznila. Potem sem ugotovila, da je čas, ki ga preživim na Biokrogu namenjen sproščanju in poglabljanju v samo vase in gledanje televizije med tem nima prave vloge.

Prvotni namen nakupa Biokriga je bilo moje zdravstveno stanje – vrtoglavice, anksioznost, melanholija in utrujeno telo, ki se sploh ni moglo sestaviti. Ko sem ležala na Biokrogu sem čutila, da je moje telo popolnoma sproščeno. Telo se je tako sprostilo, da se je potem komaj sploh spravilo v pogon, zato sem nadaljevala z uporabo Biokroga zvečer pred spanjem. Ugotovila sem, da potrebujem veliko počitka. Telesu moramo dati čas, da se spočije in razreši blokade, ki jih z uporabo Biokroga »topim«.
Reči moram, da odkar uporabljam Biokrog, nimam nobenih teh tipičnih sezonskih nadlog kot so prehladi, gripe,… celo angin, ki so bili moji stalni spremljevalci, ni več.

Na podlagi svojih izkušenj svetujem uporabo Biokroga kot preventivo. Podobno kot si zobe umijemo vsak dan zato, da se izognemo nastanku kariesa, nam Biokrog pomaga balansirati telo, da se izognemo pojavljanju raznih bolečin in disfunkcionalnih stanj v telesu. Saj veste kaj pravijo, preventiva je vedno boljša od kurative. Sama vedno rada, ko govorim o odnosu do svojega telesa, potegnem vzporednico z odnosom ljudi do svojega avtomobila. Temu radi privoščimo le najboljše, polnimo ga z najboljšim oljem, redno ga vozimo na servise, tudi gorivo polnimo raje na OMV-ju, ker pravijo, da ima avto zaradi tega goriva boljši performans.

Moje telo si take skrbne nege želi še bolj od mojega avtomobila in Biokrog je postal moj prijatelj, ki mi pomaga pri tej negi.

 

Petra Furlan