Dvignil sem energijo, povečal fokus in popolnoma odpravil težave s sinusi

Kot velika večina ljudi sem tudi jaz imel težave s pomanjkanjem energije, fokusom in posledično padcem imunskega sistema. Nonstop sem imel zabasan nos, nikoli se nisem pozdravil do konca. Nazadnje sem imel kronično vnetje sinusov in posledično izgubil vonj.

Biokrog sem sprejel skeptično, vendar z odprtimi rokami saj medicina, ki jo poznamo, mi ni mogla več pomagati. Vsepovsod sem pršel na zaprta vrata. Pravijo, če hočeš spremembo, se mora začeti pri tebi. Začel sem uporabljati Biokrog in že po nekaj dnevih sem opazil umirjenost, konstantno energijo skozi dan, brez nihanj. Tudi imunski sistem si je opomogel, začel sem ponovno teči, telo se je hitreje regeneriralo, zjutraj sem se zbudil spočit. Misli čez dan so postajale vse bolj urejene. Tudi koncentracija je postajala prisotna več ur na dan in lažje se je bilo fokusirati na stvari.

Danes po vsakodnevni uporabi lahko opravim delo osmih ur v štirih, saj imam tako čiste misli. Tudi sinusi so se uredili, zdaj lahko spet po petih letih na novo odkrivam svet vonjav, ki sem jih izgubil. Nisem vedel, da je telo tako samozadostno, le pomagati mu moramo in ga podpreti.

Biokrog res pomaga, meni nedvomno je. Torej Biokrog in spanec sta ključ do vsega. Za vse v življenju potrebujemo življensko energijo, biokrog pa vam pomaga dvignit ta potencial in zmožnosti.

 

Še nazadnje bi se rad zahvalil osebno Andreju za brezmejno prijaznost, nasvete, naklonjenost in toplino. Biokrog priporočam vsem, ker resnično pomaga, prepričajte se sami in sami naredite korak naprej.

 

Marko Žlender