ZAKAJ BIOKROG

Spremembe v delovanju našega organizma se začnejo veliko prej, preden nas na to opozorijo prvi simptomi. Ti se sčasoma stopnjujejo, dokler se ne pojavijo prve nevšečnosti ali že vidno poslabšanje zdravstvenega stanja.

Biokrog

Biokrog je pripomoček, ki v telesu ponovno vzpostavi pretok življenjske energije. S svojim vplivom deluje na organizem pozitivno, v prvi vrsti se sprostijo napetosti muskolatornega sistema in posledično tenzije živčnega sistema.

Samoterapija z Biokrogom je subtilne narave in temelji na postopni odpravi vzrokov za nastanek bolezni, ki kasneje samodejno izzveni.

BIOKROG_ENERGIJSKI VPLIV_ZDRAV ORGANIZEM

Povezani s seboj s pomočjo Biokroga

Z Biokrogom povežemo spodnji in zgornji del hrbtenice  preko medeninastih ekranov, na katerih ležite, in bakrenih elektrod, ki ju držite v rokah. Medeninasta zaslona delujeta na telo kot antena za zajemanje in oddajanje informacij, medtem pa bakreni elektrodi vzpostavljata stik z akupresurnimi točkami na rokah. Aktivirajo se procesi vzpodbujanja elektromagnetnega valovanja in razporejanja nakopičene energije, ki je v telesu zastala zaradi preteklih stresnih izkušenj. Biokrog organizmu na naraven način zagotavlja pretočnost – organizem sprejme tiste informacije, ki jih potrebuje za povrnitev v prvotno stanje.

Ko z  Biokrog-om povežemo različne dele telesa, delovanje in vpliv zajame celo telo. Uporabljamo ga za sprostitev napetosti v mišičnih tkivih in živčnem sistemu. V organizmu vzpostavlja ravnovesje in poveča pretok vitalne življenjske energije, kar je osnova za popravek informacijskega sistema organizma. Proces se aktivira takoj ko pričnete s samoterapijo, ko sklenete krog.

Redna uporaba Biokroga prinaša izjemne učinke pri odpravi motenj v delovanju organizma ter vzrokov za njihov nastanek. Samoterapija z Biokrogom je edinstvena, saj deluje brez prisotnosti druge osebe, elektrike ali kakršnegakoli drugega zunanjega dejavnika.

Z Biokrog-om povežemo in zajamemo vpliv na celo telo, s čimer pripomoremo, da naravna inteligenca telesa opravi procese popravka organizma.

Polarnost–nasprotna si pola + in -

Vse okrog nas je sestavljeno iz nasprotij, ki skupaj tvorijo celoto. Zemlja ima severni (+) in južni (-) pol, dan je sestavljen iz dneva (+) in noči (-), moški (+) in ženski (-) spol, nasprotni poli so tudi visoko in nizko, črno in belo … in tako lahko nadaljujemo v nedogled. . To velja tudi za človeško telo. Vsak del telesa ima levo in desno stran, spodnji in zgornji del, torej ima tudi vsak organ ali sistem oba pola, ki se skupaj izražata kot celota. En pol ima pozitiven naboj, drugi negativen.

Lep primer je magnet, ki ima severni in južni pol – nasprotni si polarnosti, ki lahko obstajata samo kot par. Magnet sam po sebi nima energije, ko pa mu približamo kos železa, se sprime z njim. Torej med njima obstaja privlačna sila oz. vez, ki je ne vidimo in je ne zaznamo s čutili. Eden od materialov ima pozitiven, drugi negativen pol, iz česar sledi, da sta oba magneta, izraz te sile pa zaznavamo kot privlačnost ali odbojnost. Ko poskušamo združiti dva magneta z stranema, ki imata enak naboj (oba pozitiven (+) ali oba negativen (–)), se odbijata, ker se med njima ustvari odbojna sila oz. napetost. Če ju izpustimo, se eden od njiju obrne in se z nasprotnim polom sprime z drugim. Sila privlačnosti nastane med pozitivnim polom enega magneta in negativnim polom drugega, kar razumemo kot sprostitev energije. V tem trenutku smo iz dveh magnetov dobili enega, in če sta magneta enako velika in s približno enako močjo, dobimo nov magnet dvojne velikosti s povečano močjo.

Primer:
Magnetna igla v kompasu zaradi vpliva zemeljske magnetne sile kaže severni magnetni pol planeta. Če kompasu približamo magnet (naravni ali tehnični), se magnetna igla, ki je prej kazala proti severu zemlje, prične obračati proti severnemu polu približanega magneta. Vpliv magneta na iglo je očem neviden, vidimo zgolj posledico delovanja magnetne sile na iglo v odnosu polarnosti magneta in magnetne igle.

Sprostitveni in napetostni krog

DIAGRAM POLARNOSTI BIOKROG

Tudi človeški organizem deluje kot magnet in je sočasno prevodnik električne energije, zato v njem potekajo podobni procesi. Ko so energetske poti proste, energija neovirano teče in takšno stanje imenujemo fizično in psihično uravnovešen organizem. V nasprotnem primeru se pojavijo energetske blokade oz. slabo prepustne elektromagnetne poti. Pretok energije je lahko oviran ali pa energija prehitro kroži, kar telo zaznava kot bolečino, nelagodje in celo bolezensko stanje.

Sprostitveni krog poveže vse nasprotne pole delov telesa, nato pa lastna energija telesa spravi v pogon blokirano magnetno energijo oz. vzpodbudi elektromagnetno valovanje. Blokirana energija se sprosti, napetosti v telesu se sproščajo, frekvenca možganov zmanjša, srčni utrip pa uravna na normalno število udarcev na minuto. Zaznava srčnega utripa in prijetno mravljinčenje v nekaterih delih telesa je najbolj pogost znak sproščanja energije v organizmu. Rezultat povezave je zmanjšanje fizičnega in psihičnega stresa, občutno izboljšanje spanca že po prvi samoterapiji in umirjanje misli – občutek miru se nadaljuje še naslednji dan.

V sprostitvenem krogu povežemo dva nasprotna pola, kar je podobno, kot kadar dva pola akumulatorja z žicami povežemo z žarnico. Žarnica zasveti šele takrat, ko jo povežemo z virom energije – akumulatorjem. Akumulator napaja žarnico, žarnica pa nam daje svetlobo.

Ko z Biokrogom povežemo enake pole delov telesa (+ + in – –), ustvarimo napetostni krog. Ta povezava v organizmu ustvarja napetost in tistim delom telesa, ki so bili fizično poškodovani ali pa po operativnih posegih, omogoča bistveno hitrejše celjenje odprtih ran, odrgnin, opeklin ... Na psihični ravni se lahko pojavi napetost, vznemirjenje, razdražljivost ali rahlo popuščanje koncentracije, vendar je to stanje zelo kratkotrajno. Proces obnove fizične poškodbe se bistveno pospeši, živčni sistem pa se zelo hitro uravnovesi in vrne v prvotno stanje.

Biokrog s povezovanjem nasprotnih polov (+ in –) v SPROSTITVENEM KROGU uravnovesi telo in ima številne pozitivne učinke:

 • odpravlja stres,
 • izboljša spanec in odpravlja nespečnost,
 • odpravlja utrujenost in glavobol,
 • pomirja um – zmanjša anksioznost in tesnobnost,
 • poveča vitalnost in odpornost, izboljša delovanje imunskega sistema,
 • umiri živčni sistem,
 • uravna ritem srca,
 • telesu pomaga izločati toksine in parazite - razstrupljanje,
 • izboljša cirkulacijo krvi po vsem telesu,
 • uravna delovanje žlez z notranjim izločanjem,
 • odpravlja krčne žile,
 • preprečuje sindrom nemirnih nog in zatekanje nog,
 • ureja prebavo,
 • skrajša čas zdravljenja vseh oblik nadležnega herpesa...

  Biokrog s povezovanjem v NAPETOSTNI KROG (+ + in – –) pripomore, da se tkivo po fizičnih poškodbah ali operacijah bistveno hitreje obnovi in zaceli.
BIOKROG sprostitveni krog pri desničarju

Ko se sistemi v organizmu uravnovesijo, se izboljša fizično in psihično počutje, s tem pa izginejo tudi motnje v delovanju organizma. Uporaba Biokroga telo osveži in ima podoben učinek kot masaža ali akupunktura. V večini primerov ju lahko tudi nadomesti, saj se proces, pričet med terapijo, nadaljuje, dokler se organizem ne uskladi s prejetimi informacijami.