Revolucionarni Eemanovi zasloni za vzpostavitev NOTRANJEGA RAVNOVESJA

Sprememba kot izbira, ne kot odziv

 

Ljudje se največkrat spremembam upiramo tako dolgo, dokler se razmere v življenju ne poslabšajo in postanejo tako neprijetne, da ne moremo več naprej. Največkrat je to neka kriza, travma, izguba ali celo bolezen, da spoznamo, kdo smo, kaj počnemo, kako živimo, kaj čutimo, kaj verjamemo in kaj vemo. Največkrat šele takrat spoznamo in se šele takrat odločimo, da je potreba po spremembi neizogibna.
Naj si gre za podporo zdravju, odnosom, karieri, družini in prihodnosti.

Običajno nas prekomerne obveznosti in fizični, največkrat pa psihični napori spravijo iz ravnovesja. Kot posledica je stres postal 'epidemija' sodobnega časa. Raziskave so pokazale, da je skoraj 90 % obiskov pri zdravniku in več kot 75 % izostankov z dela posledica nakopičenega stresa, ki je med glavnimi povzročitelji sodobnih bolezni, kot so kronična utrujenost, povišan krvni tlak, migrena, alergije, diabetes …
Bolečina (fizična ali čustvena) je posledica neravnovesja v organizmu. Zaradi ustvarjenih blokad, vitalna življenjska energija ne zmore prosto krožiti po energetskih poteh. Porušeno ravnovesje v energetskem sistemu se najpogosteje odraža kot glavobol, mišična in psihična napetost, razdražljivost ali kakršna koli nepojasnjena bolečina v nekem delu telesa.
Daljše trajanje takšnega stanja vodi v razvoj resnih sodobnih bolezenskih stanj (stres, depresija, izgorelost …).

 

L. E. Eeman (1889-1958)

V prvi svetovni vojni je mladi britanski vojaški pilot z imenom L. E. Eeman strmoglavil takoj po vzletu. Utrpel je hude telesne poškodbe in postal 100-odstotni invalid. Po nekaj tednih zdravljenja v bolnišnici je bil odpuščen v domačo nego. Kasneje mu je postalo jasno, da mu s takimi bolečinami in v tako slabem stanju ne bo zmogel več dolgo živeti. Za popolno okrevanje je moral poskrbeti sam, saj mu zdravljenje v bolnišnici niti domača nega nista odpravila bolečin v glavi in hrbtenici ter nespečnost in izčrpanost. Ker je vedel, da se moč nahaja v nas samih in da so točke na naših dlaneh povezane z organi in sistemi   v organizmu, se je spomnil tudi učinkov, torej da se organizem odziva na sevanje svojih rok in rok drugih ljudi in sicer neodvisno od sugestije.

Eeman je zaključil, da so človeška bitja bipolarni organizmi. Vedel je, da se otroci zelo hitro zdravijo, in verjel, da zdravljenje omogoča ogromen življenjski potencial mladega človeka.. Opazil je tudi, da telo večino svojih 'popravil' opravi med spanjem, ko ima na voljo vso svojo energijo. Eeman je ugotovil, da ta zdravilna energija ni mišična energija, temveč subtilna sila energije življenja.

Po tem spoznanju o delovanju človeškega telesa in povezovanju vseh delov telesa preko meridianov in akupresurnih točk na rokah je iz bakra razvil povezovalni krog z uporabo  zaslonov in elektrod. Po dveh letih redne uporabe "Biocircuits"- biovezja, so njegove bolečine, utrujenost in nespečnost popolnoma izginile. In ne samo to, počutil se je veliko bolje kot pred poškodbo.

S povezovanjem pozitivnih in negativnih polov telesa Biokrog spodbuja sprostitev mišic in stimulira vitalne funkcije v telesu – OMOGOČA PRETOK ŽIVLJENJSKE ENERGIJE!

Enostavna uporaba pripomočka je pritegnila veliko število ljudi, ki so si uspešno odpravili številne zdravstvene težave.
Najbolj vznemirljivo pa je dejstvo, da je razvil napravo, ki deluje brez prisotnosti druge osebe, elektrike ali drugega zunanjega vpliva. Z napravo se povežejo deli telesa, s čimer se vzpodbudi kroženje električne energije organizma. Telesu je omogočen vpliv in delovanje inteligence Narave.

S sklenjenim tokokrogom se polarnosti telesa izenačijo, frekvenca možganov se bistveno upočasni, število misli pa drastično upade. To stanje je telesu naravno, zato se takoj po uporabi počutimo osvežene in dobrega počutja.


Biokrog ali Eemanovi zasloni za vzpostavljanje notranjega ravnovesja

L. E. Eeman (1889-1958)

Eeman, inovator polarnostnih zaslonov, je v svoji ordinaciji na Harley Streetu v Londonu opravljal terapije s svojo napravo. Svoj način zdravljenja je poimenoval 'vibracijsko zdravljenje'. V sodelovanju s strokovnjaki s področij psihologije, kemije in družinske medicine je preučeval sposobnost organizma za samozdravljenje z lastno energijo. Po več desetletjih obsežnih raziskav in več tisoč ozdravljenih bolnikih je njegova naprava postala znana kot 'Eemanovi zasloni'.
V svojih knjigah 'Cooperative Healing' in 'Technique of Conscious Evolution' je zapisal spoznanja 25 let-nega intenzivnega raziskovanja vplivov te naprave na telo.
Ugotovitve je dokumentiral kot princip in potrebo nemotenega kroženja energije, ki jo proizvaja in je shranjena v človeškem telesu in mu v osnovi omogoča delovanje in obstoj. 

BIOKROG je učinkovita naprava za sprejemanje podrobnih informacij o celotnem telesu neposredno iz lastnega energijskega polja.
Gre za zelo preprost in prijeten način samoterapije, kjer ne potrebujemo druge osebe, elektrike ali drugega zunanjega vpliva.

Ko se povežemo z Biokrogom, že po nekaj sekundah zaznamo prijetno mravljinčenje na posameznem delu telesa, začutimo srčni utrip, prijetno toploto ali občutek hladu. Vse to nam sporoča, da je proces stekel.

Po opravljeni samoterapiji opazimo občutno izboljšanje splošnega počutja in več sproščenosti, kar pomeni umiritev notranjega stresa. V tem stanju tudi spanec postane boljši, globlji in učinkovitejši, v določenih primerih pa se čas, potreben za počitek, celo skrajša.


O POLARNOSTNI TERAPIJI

Sodobne znanstvene raziskave šele začenjajo opazovati in potrjevati preprosto resnico, ki je že več tisočletij osnova naprednih medicinskih tradicij in obenem revolucionarna – kako razmišljamo o svojem zdravju? Polarnostna terapija je na vrhu te revolucije, saj je znanstvena študija o energiji s področja kvantne fizike in pospeševalcev jedrskih delcev postala uporabna in sedaj tudi vsem dostopna.
Polarnostno terapijo je razvil osteopat, kiropraktik in naturopat dr. Randolph Stone (1890–1981), ki je svoja znanja in pristope vzhodne medicine vključil v zahodne načine zdravljenja. Med znanja vzhodnih tradicij štejemo refleksoterapijo, akupresuro, tradicionalno kitajsko medicino, jogo...
Polarnostna terapija je več kot le zbirka tehnik – gre za niz načel o ravnovesju in pretoku življenjske energije, kar je po dr. Stonu bistvo vseh zdravilnih veščin in pristopov. To potrjuje tudi vse več zdravstvenih delavcev, kot so psihoterapevti, fizioterapevti, kiropraktiki in strokovno usposobljeni maserji, ki polarnostno terapijo uspešno vključujejo v svoje delo.

Polarnostna terapija deluje na ravni subatomske fizike – gre za vznemirljivo novo paradigmo energijskega zdravljenja!

Biokrog - pripomoček za repolarizacijo telesa

Elektromagnetno polje opravlja ključno delo v vzdrževanju zdravega organizma. V načinu povezave telesa, ki nam jo omogoča Biokrog, povežemo nasprotna pola različnih delov telesa in vzpodbudimo kroženje energije – telo repolariziramo. Gre za proces prerazporejanja in uravnovešanja energije tako v posameznih delih telesa kot v celotnem organizmu.

Skica prikazuje klasično delitev polov človeškega telesa pri desničarju


Pri desničarjih imajo glava, desna roka in desna noga pozitivno polarnost, medtem ko spodnji del hrbtenice, leva roka in leva noga negativno. Pri levičarjih imata leva roka in noga pozitivno polarnost, desna roka in noga pa negativno. Ko so negativni in pozitivni deli telesa med seboj fizično povezani, je omogočen proces kroženja vitalne življenjske energije. Energija steče neovirano, omogoča repolarizacijo telesa, to pa odpravlja motnje v delovanju organizma in zagotavlja odlično počutje. Polarnostni zasloni govorijo tudi v prid zavedanju, da so naša telesa, čustva in misli oblike električne in magnetne energije.

Z uporabo Biokroga umirimo notranji stres, steče tudi proces čiščenja toksinov in parazitov.
Ko se počutimo resnično dobro, naše telo izžareva zdravje in vitalnost, pozitivne misli in prijetni občutki postanejo naš način življenja.