Revolucionarni Eemanovi zasloni za vzpostavitev NOTRANJEGA RAVNOVESJA

Sprememba kot izbira, ne kot odziv

Ljudje se največkrat spremembam upiramo, dokler se razmere ne poslabšajo in postanejo tako neprijetne, da ne moremo več naprej. Čakamo na krizo, travmo, izgubo ali bolezen, da spoznamo, kdo smo, kaj počnemo, kako živimo, kaj čutimo, kaj verjamemo in kaj vemo. Na tej osnovi se šele odločimo in naredimo pravo spremembo v podporo zdravju, odnosom, karieri, družini in prihodnosti.

Obveznosti in napori nas lahko hitro spravijo iz ravnovesja, stres pa je postal 'epidemija' sodobnega časa. Raziskave so pokazale, da je skoraj 90 % obiskov pri zdravniku in več kot 75 % izostankov z dela posledica nakopičenega stresa, ki je med glavnimi povzročitelji sodobnih bolezni, kot so kronična utrujenost, povišan krvni tlak, migrena, alergije, diabetes …
Bolečina (fizična, duševna ali čustvena) je posledica neravnovesja v organizmu, v katerem se ustvarijo blokade, zato vitalna življenjska energija ne kroži prosto po energetskih poteh. Porušeno ravnovesje v energetskem sistemu se najpogosteje odraža kot glavobol, mišična napetost ali nepojasnjena bolečina v nekem delu telesa. Daljše trajanje takšnega stanja vodi v razvoj resnih sodobnih bolezenskih stanj (stres, depresija, izgorelost …).

Biokrog ali Eemanovi zasloni za vzpostavljanje notranjega ravnovesja

L. E. Eeman (1889-1958)

Eeman, inovator polarnostnih zaslonov, je v svoji ordinaciji na Harley Streetu v Londonu opravljal terapije s to napravo in svoj način zdravljenja poimenoval 'vibracijsko zdravljenje'. V sodelovanju s strokovnjaki s področij psihologije, kemije in družinske medicine je preučeval sposobnost organizma za samozdravljenje z lastno energijo. Po več desetletjih obsežnih raziskav in več tisoč ozdravljenih bolnikih je njegova naprava postala znana kot 'Eemanovi zasloni'. V svojih knjigah 'Cooperative Healing' in 'Technique of Conscious Evolution' je zajel 25 let intenzivnega raziskovanja delovanja te naprave na telo, kar je dokumentiral kot naravno energijo, ki jo proizvaja človeško telo ter mu omogoča delovanje in obstoj. 

BIOKROG je učinkovita naprava za sprejemanje podrobnih informacij o celotnem telesu neposredno iz lastnega energijskega polja. Gre za zelo preprost in prijeten način samoterapije, kjer ne potrebujemo druge osebe, elektrike ali drugega zunanjega vpliva.

Ko se povežemo z Biokrogom, že po nekaj sekundah zaznamo prijetno mravljinčenje na posameznem delu telesa, začutimo srčni utrip, prijetno toploto ali občutek hladu. Vse to nam sporoča, da je proces stekel.

Po opravljeni samoterapiji opazimo občutno izboljšanje splošnega počutja in več sproščenosti, kar pomeni, da smo odpravili stres. V tem stanju tudi spanec postane boljši, globlji in učinkovitejši, v določenih primerih pa se čas, potreben za počitek, celo skrajša.


O POLARNOSTNI TERAPIJI

Sodobne znanstvene raziskave šele začenjajo dokumentirati preprosto resnico, ki je že več tisočletij osnova naprednih medicinskih tradicij in obenem revolucionarna – kako razmišljamo o svojem zdravju? Polarnostna terapija je na vrhu te revolucije, saj je znanstvena študija o energiji s področja kvantne fizike in pospeševalcev jedrskih delcev postala uporabna in sedaj tudi vsem dostopna.
Polarnostno terapijo je razvil osteopat, kiropraktik in naturopat dr. Randolph Stone (1890–1981), ki je želel znanja in pristope vzhodne medicine vključiti v zahodne načine zdravljenja. Med znanja vzhodnih tradicij štejemo refleksoterapijo, akupresuro, tradicionalno kitajsko medicino, jogo in ajurvedo.
Toda polarnostna terapija je več kot le zbirka tehnik – gre za niz načel o ravnovesju in pretoku življenjske energije, kar je po dr. Stonu bistvo vseh zdravilnih veščin. To potrjuje tudi vse več zdravstvenih delavcev, kot so psihoterapevti, fizioterapevti, kiropraktiki in strokovno usposobljeni maserji, ki polarnostno terapijo uspešno vključujejo v svoje delo.

Polarnostna terapija deluje na ravni subatomske fizike – gre za vznemirljivo novo paradigmo energetskega zdravljenja!

Biokrog - pripomoček za repolarizacijo telesa

Elektromagnetno polje opravlja ključno delo v vzdrževanju zdravega organizma. V načinu povezave telesa, ki nam jo omogoča Biokrog, povežemo nasprotna pola različnih delov telesa in vzpodbudimo kroženje energije – telo repolariziramo. Gre za proces prerazporejanja in uravnovešanja energije tako v posameznih delih telesa kot v celotnem organizmu.

Skica prikazuje klasično delitev polov človeškega telesa pri desničarju


Pri desničarjih so glava, desna roka in desna noga pozitivno nabiti anatomski deli, spodnji del hrbtenice, leva roka in leva noga pa negativno nabiti. Pri levičarjih imata leva roka in noga pozitivno polarnost, desna roka in noga pa negativno. Ko so negativni in pozitivni deli telesa med seboj fizično povezani, je omogočen proces kroženja vitalne življenjske energije. Energija steče neovirano, omogoča repolarizacijo telesa, to pa odpravlja motnje v delovanju organizma in zagotavlja odlično počutje. Polarnostni zasloni govorijo tudi v prid zavedanju, da so naša telesa, čustva in misli resnično oblike energije.

Z uporabo Biokroga odpravimo stres in s tem povezane motnje v delovanju organizma. Telo se očisti toksinov in parazitov, kar se odraža v vzpostavljenem notranjem ravnovesju in povečani vitalni življenjski energiji.
Ko se počutimo resnično dobro, naše telo izžareva zdravje in vitalnost, pozitivne misli in prijetni občutki pa postanejo naš način življenja.