• 19.
  • Apr
  • 2021

Delovanje po novem modelu vzpostavitve notranjega ravnovesja

V teh časih, ko naš svet preživlja drastične spremembe, planet še bolj očitno potrebuje notranje uravnovešene ljudi.  Zdi se, da je prav vsak pod pritiskom vseh teh sprememb.
 
To, da se kdaj izgubimo na svoji poti, je le del iskanja poti, ki nam je namenjena. Včasih moramo skreniti s poti, da zmoremo jasno videti katera pot je naša. Življenje nam včasih pokaže kaj imamo še za postoriti na sebi, da se lahko znova izgradimo in poiščemo pot k želenemu cilju. Predstavljajte si, da niste izjemni le poklicno, temveč dosežete največ tudi pri svojem zdravju, odnosih, počutju in izpolnjevanju občutka sreče.
 
Preprost in učinkovit način, kako bo vsak posameznik „zmagoval“ v teh časih hitrih sprememb je, da začne delovati po novem modelu vzpostavitve notranjega ravnovesja.
 
Kar imenujemo starost je to le stanje duha – oznaka, ki jo družba uporablja, da „popredalčka“ ljudi in jim postavi meje pri doseganju tistega, kar bi lahko bili.  Odločite se, da se v svojem življenju ne boste ravnali glede na oznake. Če želimo videti napredek, je treba začeti s tem, da smo resnično najboljši v svoji trenutni vlogi.
Zdaj je čas, da se obnovite in znova najdete stik s svojimi glavnimi vrednotami. Zdaj je tudi čas, da se prenovite, poživite, se posvetite svojemu umu, krepitvi telesa, hranjenju svojega čustvenega življenja, odpuščanju nepotrebnega in oskrbi vaše duhovne dimenzije.

 

BIOKROG™ ima znanstveno dokazano pomembno korist za fizično in duševno zdravje ter vam ponuja neomejene možnosti za nastanek novih gradnikov za zdrav življenjski slog.

 

Ta vsakodnevna metoda samozdravljenja bo sama po sebi čudežno delovala na vas in na vsa področja vašega življenja. Okrepili boste vaš organizem, povrnili motivacijo in vzpostavili ravnovesje v vašem življenju.

Notranji mir in skladnost dajeta zbranost in uspeh, pomagata pravočasno spoznati šibkosti in napake ter hkrati dajeta moč za njihovo pravilno premagovanje. V tej duhovni drži ostaneta duša in človek v skladnem telesnem ritmu, ki omogoča močnejše pritekanje in pretakanje moči.
Višja nihanja učinkujejo na človeka pozitivno. Uglasijo organizem in prinašajo mir v njegovem mišljenju in ravnanju. Višje kot je telesno in mentalno nihanje človeka, krepkejše so obrambne moči v njegovem telesu.

 

BIOKROG™ je tehnični oziroma tehnološki pripomoček, ki nam omogoči sprostitev pretoka vitalne življenjske energije in telo vrne v prvotno stanje, brez notranjih napetosti. Deluje na principu polarnosti in mojstrsko, brez naše ’’pameti – inteligence’’ (ega, vpliva naših vzorcev, miselnosti) prerazporedi energije telesni inteligenci ustrezno.

 

Gre za starodavno tehniko samozdravljenja z uporabo elektro prevodnih materialov kot sta baker in medenina.

 

V elektromagnetnem polju ali plazmi človeka se odvijajo ključni procesi za vzdrževanje zdravega organizma.
V načinu povezave telesa, ki nam jo omogoča BIOKROG, povežemo nasprotne si pole delov telesa in vzpodbudimo kroženje energije – repolariziramo telo. Gre za proces prerazporejanja in uravnoteženja energije v posameznih delih telesa in celotnem organizmu.

Telo ima lastno inteligenco. Neprestano nas opozarja in nam pošilja signale, ki se na eni strani kažejo kot notranje napetosti, na drugi pa kot sproščenost in zadovoljstvo. Najbolj pogosto se napetosti odražajo kot tiščanje, če tega znaka ne opazimo in zavestno ne sprostimo, se bo sčasoma na tem delu telesa pojavila bolečina. Kadar je normalen energijski pretok moten, kar pomeni, da nekje v toku obstajajo ’’ozka grla’’, se pojavijo telesna obolenja.
 
BIOKROG nam pomaga občutiti in sprostiti napeti del telesa, z redno uporabo postopno dosežemo ravnovesje organizma. Posledično telesna obolenja izzvenijo oziroma se ne razvijejo. Telesni sistem se prične obnavljati: samo-regenerirati.
 
BIOKROG je priložnost za vse, ki so pripravljeni izboljšati svoj spanec, fizično ter duševno počutje in si kot stranski učinek povrniti zdravo ter srečno življenje. Gre za zelo preprost in prijeten način doseganja odličnega počutja in notranjega ravnovesja, brez potrebe po prisotnosti druge osebe, elektrike ali drugega zunanjega vpliva.

 

BIOKROG™– pametna odločitev in
odlična naložba v vaše zdravje