Delovanje po novem modelu vzpostavitve notranjega ravnovesja

Telo ima lastno inteligenco. Neprestano nas opozarja in nam pošilja signale, ki se na eni strani kažejo kot notranje napetosti, na drugi pa kot sproščenost in zadovoljstvo. Najbolj pogosto se napetosti odražajo kot tiščanje, če tega znaka ne opazimo in zavestno ne sprostimo, se bo sčasoma na tem delu telesa pojavila bolečina. Kadar je normalen energijski pretok moten, kar pomeni, da nekje v toku obstajajo ’’ozka grla’’, se pojavijo telesna obolenja.

Več ...
Možgansko valovanje theta

Z Biokrogom do frekvence theta! Ko možgani delujejo s frekvenco theta, se aktivnost razmišljanja bistveno zmanjša. Večina ljudi te frekvence možganov ne doseže v budnem stanju. Najbolj presenetljivo dejstvo pa je, da se po končani samoterapiji z Biokrogom ta proces še vedno nadaljuje.

Več ...
Zavestno dihanje je predpogoj za dobro zdravje, energijo in živahnejše počutje

Z Biokrogom še lažje dosežete želene rezultate, saj povežete vse sisteme v organizmu, hkrati pa vam za povečanje energije zadostuje že, da se sprostite in zavestno dihate.

Več ...
Kaj pomeni biti zdrav?

Je zdravje številka na zdravstveni lestvici, podatek o krvnem tlaku, telo brez bolezni ali kaj drugega? Zdravje je občutljiva tema, saj ima vsak drugačno mnenje, kakšen je zdrav človek.

Več ...
Dr. Yuri Yatsko o Biokrogu

Biokrog je tehnični oziroma tehnološki pripomoček, ki omogoča sprostitev pretoka vitalne življenjske energije. Z uporabo pripomočka Biokrog dajemo organizmu možnost, da se preko akupunkturnih kanalov (meridianov) omogoči lažja prevodnost, s čimer se sistem prične obnavljati oz. regenerirati. Naš organizem je sistem, ki regulira samega sebe, vendar zaradi neprestanih pritiskov težko vzpostavi prvotno stanje. Biokrog pa s svojim načinom delovanja pomaga organizmu vzpostaviti prvotno stanje – organizem vrne na tovarniške nastavitve oziroma ga resetira v plazemskem delu. To je smisel njegovega delovanja, saj se organizem regenerira in ponovno prične normalno delovati.

Več ...