Možgansko valovanje theta

Z Biokrogom do frekvence theta! Ko možgani delujejo s frekvenco theta, se aktivnost razmišljanja bistveno zmanjša. Večina ljudi te frekvence možganov ne doseže v budnem stanju. Najbolj presenetljivo dejstvo pa je, da se po končani samoterapiji z Biokrogom ta proces še vedno nadaljuje.

Več ...
Zavestno dihanje je predpogoj za dobro zdravje, energijo in živahnejše počutje

Z Biokrogom še lažje dosežete želene rezultate, saj povežete vse sisteme v organizmu, hkrati pa vam za povečanje energije zadostuje že, da se sprostite in zavestno dihate.

Več ...
Kaj pomeni biti zdrav?

Je zdravje številka na zdravstveni lestvici, podatek o krvnem tlaku, telo brez bolezni ali kaj drugega? Zdravje je občutljiva tema, saj ima vsak drugačno mnenje, kakšen je zdrav človek.

Več ...
Dr. Yuri Yatsko o Biokrogu

Biokrog je tehnični oziroma tehnološki pripomoček, ki omogoča sprostitev pretoka vitalne življenjske energije. Z uporabo pripomočka Biokrog dajemo organizmu možnost, da se preko akupunkturnih kanalov (meridianov) omogoči lažja prevodnost, s čimer se sistem prične obnavljati oz. regenerirati. Naš organizem je sistem, ki regulira samega sebe, vendar zaradi neprestanih pritiskov težko vzpostavi prvotno stanje. Biokrog pa s svojim načinom delovanja pomaga organizmu vzpostaviti prvotno stanje – organizem vrne na 'tovarniške nastavitve' oziroma ga 'resetira' v plazemskem delu. To je smisel njegovega delovanja, saj se organizem regenerira in ponovno prične normalno delovati.

Več ...